foto1 foto2 foto3 foto4 foto5„Български йогурт” ООД се намира в к-с „ Екатерина”, област Ямбол, община Тунджа. Създадено е през 1994 година. Произвежданите продукти – кисело краве мляко, цедено краве мляко, кашкавал от краве и овче мляко, моцарела, краве и овче сирене са изцяло от свежи натурални млека, не се влагат растително масло, млечен концентрат, сухо мляко и стабилизатор. Продуктите ни са по традиционна българска технология, по НАССР система, гарантираща качеството на готовия продукт съобразно всички европейски стандарти. За страните членки на ЕС изнасяме кашкавал и бяло саламурено сирене – Германия, Австрия. През последните години – Гърция, Ливан. Наши партньори на българския пазар са – Кауфланд, Метро Кеш енд Кери България, Билла България, Фантастико и др.

Български Йогурт ООД, к-с „Екатерина”, община Тунджа, обл. Ямбол,

+359 896 807 777
+359 896 655145
www.bgyogurt.bg   e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ние, сватбена и парти агенция "ФИОРЕ" - млади и амбициозни, ще се погрижим професионално за цялостната организация на вашето сватбено тържество, частно или фирмено парти. Стилът ни е различен, модерен и уникален, съобразен с вашите желания и на достъпни цени!

 гр. Ямбол ул."Георги С.Раковски"13,ет.2 (Сити Център Ямбол). тел: 0897 950 738

 


Copyright © 2021 Complex Ekaterina Rights Reserved.